De Munnikenhof

Samenwerkingsverband

Wij zijn boerderij "De Munnikenhof". Aan de rand van het mooie dorp Rheden, nabij Nationaal Park de Veluwezoom en dichtbij de stad Arnhem, zijn we in 2006 gestart met onze zorgboerderij naast onze agrarische activiteiten. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een veelzijdig familiebedrijf waar voor veel verschillende mensen een passende dagbesteding wordt gerealiseerd en waar anderen met veel plezier kunnen vergaderen en recreëren.

Wij bieden onze deelnemers, met verschillende soorten problematiek, een gevarieerd aanbod aan activiteiten aan zoals omgang en verzorging (borstelen, voeren, stallen afmesten) van een ruime keuze aan dieren (paarden, koeien, varkens, kippen, schapen, geiten, cavia’s, konijnen, etc.), onderhouden van de terreinen, werken in de moestuin, creatieve bezigheden (kleien, mozaïeken, kaarsen/zeep maken, etc.), hout kloven, etc.

Door de veelzijdigheid aan dieren, mensen en activiteiten is er altijd wat passends te doen voor ieder persoon. Daarnaast wordt er goed gekeken naar de mogelijkheden van de deelnemer en niet naar de beperking. Waar nodig word er altijd nagedacht om werkzaamheden en/of materiaal aan te passen om zo een prettige werksfeer te creëren waar iedereen naar zijn of haar kracht een leuke taak kan verrichten. 

Samen met onze medewerkers, vrijwilligers en stagiaires hebben we een sterk team voor de begeleiding van onze deelnemers.

Naast de zorgboerderij hebben wij een Landwinkel met diverse boeren- en streekproducten en cadeauartikelen die onder andere door de deelnemers van de zorgboerderij gemaakt worden.

Vanuit de winkel kun je verschillende activiteiten ondernemen, zoals bijvoorbeeld Boerengolf®, familie- en bedrijfsuitjes en vergaderen bij de boer!

Diensten
Bijzonderheden
Geen bijzonderheden
Contact

De Munnikenhof
Verbonden aan:
Cooperatie Boer en Zorg

Bezoekadres
Brinkweg 30-A
6991JP Rheden

Toegankelijk voor gehandicapten: ja

026 4952159
info@demunnikenhof.com
KvK-nummer 09206562
De Munnikenhof
Brinkweg 30-A
6991JP Rheden

Laatste controle op 12 juli 2018

Help ons deze website beter te maken

Heeft u opmerkingen over deze informatie? Laat dan hier uw mening achter.

Let op: in dit formulier kunt u alleen opmerkingen plaatsen over de website.

De gegevens van dit formulier worden verstuurd naar websiteleverancier Elkander. De gemeente kan de gegevens inzien. Elkander of de gemeente kan contact met u opnemen over uw bericht, maar is hiertoe niet verplicht.

Reageert u op een pagina met organisatiegegevens, dan wordt uw bericht ook doorgestuurd naar deze organisatie.

Velden met een * zijn verplicht.

Hoe zou u de bruikbaarheid van de informatie beoordelen? *

Heeft u de informatie gevonden die u zoekt? *

Selecteer een of meer van de onderstaande opties

Mag de webbeheerder contact met u opnemen over uw beoordeling?

De webbeheerder kan alleen contact met u opnemen, als u uw gegevens invult