Innoforte

(Contract met de gemeente)

Verpleeghuis

't Jagthuis

't Jagthuis: kleinschalig verpleeghuis

’t Jagthuis is een kleinschalig verpleeghuis niet ver van het centrum van Velp. Het is een sfeervolle locatie die bewoners beschermt en toch veel bewegingsvrijheid biedt. Aan de achterzijde ligt een prachtige, afgesloten tuin met kleurige, geurige en niet-giftige planten. Door de tuin lopen brede, rolstoelvriendelijke paden en er is een prettig, ruim terras waar het met zonnig weer goed toeven is.

Voor wie

’t Jagthuis is er voor mensen met dementie die behoefte hebben aan langdurige 24-uurs zorg. Wij bieden wonen met zorg en begeleiding in een beschermde omgeving met veel mogelijkheden.

Vrijheid van bewegen staat hier hoog in het vaandel. In ’t Jagthuis kunnen mensen in speciale ontspanningsruimtes tot rust komen. Dat gebeurt bijvoorbeeld met dia’s, muziek of een lekker bad.

Huishouden

In 't Jagthuis wonen bewoners in een huiselijke sfeer. Elke bewoner maakt deel uit van een woongroep, een soort huishouden. Die telt zeven tot acht personen. Iedere groep heeft een gezamenlijke huiskamer, waar de bewoners een groot deel van de dag doorbrengen. In de woonkamer staat een eettafel met goede stoelen en er is een zithoek. In de open keuken bereidt een medewerkster iedere dag een warme maaltijd. Etensgeuren én samen aan tafel gaan, maken dat bewoners met smaak en plezier eten. Zij kunnen eventueel helpen met koken, of meedoen met activiteiten als geheugentraining, spelletjes doen en koffiedrinken. In overleg met de bewoner en zijn of haar familie stellen wij een dagprogramma op. Zo kunnen wij rekening houden met de wensen en interesses van de bewoner.

Woonruimte

In ’t Jagthuis zijn 68 appartementen beschikbaar, die allemaal deel uitmaken van kleinschalige wooneenheden. Enkele appartementen zijn geschikt voor twee personen. Bijvoorbeeld voor echtparen of bewoners die baat hebben bij een tweepersoons appartement. Iedere bewoner heeft een ruim appartement met een woon/slaapgedeelte en een eigen badkamer met douche en toilet.

Het Jagthuis is een kleinschalig verpleeghuis niet ver van het centrum van Velp, en biedt een beschermde  woonvorm  voor  clienten met dementie.

Voor het Jagthuis heeft u een indicatie nodig van het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ). ZZP5 of ZZP7 met BOPZ.

Diensten
Bijzonderheden
Geen bijzonderheden
Contact

Innoforte - 't Jagthuis
Verbonden aan:
Innoforte

www: Innoforte

Bezoekadres
Hoofdstraat 1
6881TA Velp Gld

Toegankelijk voor gehandicapten: ja

Gehandicaptenparkeerplaats(en)
Rolstoeltoegankelijk
Rolstoeldoorgankelijk
Lift of traplift aanwezig
Aangepast sanitair, aangepast toilet

026 3849292 (Jagthuis)
026 3882000 (Klantenservice/Zorgbemiddeling)
klantenservice@innoforte.info

Contactpersoon

Agbcode 47-471291
Innoforte - 't Jagthuis
Hoofdstraat 1
6881TA Velp Gld

Laatste controle op 27 november 2018

Help ons deze website beter te maken

Heeft u opmerkingen over deze informatie? Laat dan hier uw mening achter.

Let op: in dit formulier kunt u alleen opmerkingen plaatsen over de website.

De gegevens van dit formulier worden verstuurd naar websiteleverancier Elkander. De gemeente kan de gegevens inzien. Elkander of de gemeente kan contact met u opnemen over uw bericht, maar is hiertoe niet verplicht.

Reageert u op een pagina met organisatiegegevens, dan wordt uw bericht ook doorgestuurd naar deze organisatie.

Velden met een * zijn verplicht.

Hoe zou u de bruikbaarheid van de informatie beoordelen? *

Heeft u de informatie gevonden die u zoekt? *

Selecteer een of meer van de onderstaande opties

Mag de webbeheerder contact met u opnemen over uw beoordeling?

De webbeheerder kan alleen contact met u opnemen, als u uw gegevens invult